ISA GROUP

Din nordiske løsning

ISA Group er repræsenteret i hele Skandinavien med lokale kontorer strategisk placeret for at kunne tilbyde et komplet nordisk set-up. ISA Group består af kontorer under domænerne Inter-Scan og Inter-Nordic Transport.

Kontakt os

Vores services

Lager

Skræddersyet løsninger

Luftfragt

IATA-agent siden 1972

Søfragt

Pålidelig service

Kurer

Unik bookingplatform

Vejtransport

Daglige afgange

Logistikløsninger

Marine

Dedikeret teams

Pharma

Your cool solution

Ekspres service

Når tiden er knap

Told

Komplet og nøjagtig

Projekttransport

Overdimensioneret og tungt gods

Transport specialister

Vi er specialister i spedition og tilbyder et bredt udvalg af proaktive tjenester indenfor transport og logistik. Vi inkluderer alt, der kræves af en moderne speditions-partner og går ud over det som normalt kan forventes.

Seneste nyt

Vores afdelinger

Værdier

Dedikeret service med et personligt præg

Gennem vores dedikerede og erfarne medarbejdere leverer vi kundetilpasset transportløsninger. Vores mål er at gøre logistik let, så vores samarbejdspartnere kan fokusere på det som de finder værdiskabende.

Fleksibilitet og løbende udvikling

Vores fleksible organisation giver mulighed for at tilpasse os og levere en service, der imødekommer vores partners specifikke behov - så vi kan forblive et skridt foran.

Konkurrence dygtige priser og gennemsigtighed

Igennem langsigtede partnerskaber med en bred vifte af transportleverandører kan vi sikre favorable priser. Vores uafhængighed betyder, at vi er i stand til at give konkurrencedygtige tilbud uden nogen overraskelser.

Global rækkevidde gennem et omfattende netværk

Gennem vores medlemskab af en række globale netværk har vi muligheden for at servicere vores kunder over hele kloden. Vi er grundige i vores udvalg af netværk, hvilket betyder, at vi kan garantere konkurrencedygtige priser samt komfortabel service. Vi sørger for, at vores partnere lever op til de samme standarder, som vi selv stræber efter.

Through experience, insight and technology, we become a part of your vision!

Track/Trace