Vi er en moderne og erfaren speditør, der leverer en bred vifte af transportløsninger. Vores mission er at blive "Din nordiske løsning" ved at tilbyde skræddersyet transportløsninger til konkurrencedygtige priser. Uanset størrelse og omfanget af din virksomhed garanterer vi den samme høje service standard.

Lager

Skræddersyet løsninger

Luftfragt

IATA-agent siden 1972

Søfragt

Pålidelig service

Kurer

Unik bookingplatform

Vejtransport

Daglige afgange

Marine

Dedikeret teams

Pharma

Your cool solution

Ekspres service

Når tiden er knap

Told

Komplet og nøjagtig

Projekttransport

Overdimensioneret og tungt gods

Uafhængig speditør med klare værdier og mission

Historie

I 1972 blev Inter-Scan Sea & Air grundlagt i København, Danmark og officielt registreret som en IATA-agent. Siden da er vi vokset til at omfatte kontorer i hele Norden – så vi kan tilbyde et komplet nordisk set-up under ISA Group domænet.

I dag servicere vi kunder over hele verden gennem vores globale netværk af lokale partnere og kontorer, med en rækkevidde, der strækker sig til selv de mest afsondrede dele af verdenen.

Contact us

Hvorfor os?

Fordi vi gør logistik let for dig! Den kontinuerlige udvikling af vores organisation har altid været tæt knyttet til vores kunders behov. Vi stræber efter at levere logistikløsninger, der skaber værdi for vores samarbejdspartnere.

Som specialister i supply chain management tilbyder vi en række proaktive services til konkurrencedygtig priser. Vi leverer en service, der er præget af personligt kendskab og forståelse for dine behov, der gør hverdagen lettere.

Global rækkevide igennem et omfattende netværk

Gennem vores medlemskab af en række forskellige globale netværk har vi evnen til at servicere vores kunder og partnere over hele kloden. Vi er grundige i vores udvalg af netværk, så vi kan garantere en global vifte af transportløsninger af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi sørger derfor for, at vores partnere lever op til de samme standarder og værdier, som vi stræber efter at følge.

Seneste nyheder

6 grunde til at indgå i et partnerskab

Skabt værdi for vores partnere siden 1972

Dedikeret og erfarne ansatte

Fleksibel organisation og skræddersyet løsninger

Konkurrencedygtige priser og gennemsigtighed

Unik teknologisk platform

Omfattende netværk og rækkevide

Finansiel stabilitet

Through experience, insight and technology, we become a part of your vision!

Track/Trace